Produkter

Kvalitet och hållbarhet

Företag

Platser

Kvalitet och hållbarhet

Läs mer om vår omsorg, kontroll och vårt bidrag till en mer hållbar värld.

Högsta kvalitet, naturlighet och tradition

Ehrmanns produkter står för högsta njutning. De produceras med största omsorg och under ständig kvalitetskontroll – av de finaste råvarorna som utsökt frukt och den bästa mjölken från artanpassad djurhållning. Omfattande övervakning, från leverans av råvaror till fyllning, säkerställer att alla Ehrmanns produkter alltid når konsumenten i vanlig hög kvalitet.

Som ett familjeföretag får vi färsk mjölk till våra produkter varje dag på vårt huvudkontor i Oberschönegg från familjeägda gårdar i den vackra Allgäu-regionen – det äldsta stängda mejeriområdet i Tyskland. Här har det producerats mjölk i 180 år! Våra mjölkleverantörers kor hålls i grupper om 50 djur i genomsnitt per gård och kommer huvudsakligen från den egna aveln.

Kvalitet och kontroll

Ett konsekvent genomförande av våra kvalitetsmål är alla anställdas ansvar. Vi fokuserar på våra kunders och konsumenters behov och önskemål och är engagerade i att ständigt förbättra kvaliteten på våra produkter och tjänster. Grundreceptet för den oklanderliga kvaliteten och perfekta njutningen av varje Ehrmann-produkt består av tre ingredienser: de bästa råvarorna, den senaste förädlingen och sömlös övervakning. För endast felfria och förstklassiga råvaror resulterar i produkter av högsta kvalitet. Varje dag görs cirka 2 300 laboratorieanalyser på Ehrmann.

mounten

"Belåtenhet i livet innebär också att ge."

“ Anton Ehrmann “

Hållbarhet

Med detta motto omsätts socialt engagemang, hållbarhet och miljöskydd inte bara internt hos Ehrmann, utan tas även utanför företaget. Som en del av detta ansvar har familjemejeriet Ehrmann engagerat sig i välgörenhetsprojekt som är i linje med idéerna och de grundläggande värderingarna för hållbar företagsledning. 

Förutom social hållbarhet är vi intensivt engagerade i ekologiska faktorer. En stark koppling till naturen är en viktig del av företagets historia och framgång. De utgör grunden för vårt ekologiska ansvar som vi uppfyller med olika projekt och åtaganden. 

Dessutom, som ett medelstort företag, har hållbar förvaltning varit självklar för oss i generationer för att säkerställa företagets framgång i framtiden.

alm sonnenuntergang scaled

Kontakta Ehrmann

Har du frågor, idéer och förslag, något särskilt önskemål eller kanske bara är intresserad av Ehrmanns produkter? Då är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret. 
För att vi ska kunna svara så fort som möjligt ber vi dig formulera din fråga så tydligt som möjligt.
Vi hjälper gärna till.

  För att kunna spåra din reklamation behöver vi få information om bäst före datum och batchnummer.

  Poznámka: Den 13-siffriga EAN-koden kan hittas under streckkoden. (4002971243901)

  Foto:

  No file selected   (JPG, PNG, max. 5 MB)

  Foto:

  No file selected   (JPG, PNG, max. 5 MB)

  * Obligatoriska fält